Αποστολή & Επιστροφές   

Ειδικές τιμές για παραλαβή από την έδρα μας!!

Πληροφορίες Αποστολής και Κόστος Μεταφορικών

Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών με την ACS Courier.

Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:

  • δωρεάν για αγορές άνω των 50€. Για αγορές κάτω των 50€ τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται στα 2€

  • Η πληρωμή με Κάρτα ή Κατάθεση δεν έχει καμία επιβάρυνση.

  • Η συνεργαζόμενη εταιρία  courier είναι η ACS Courier.

 

Άλλοι τρόποι αποστολής

Στην Μανιάτικη μελισσοκομία ως οικογενειακή παραδοσιακή επιχείρηση  επιδιώκουμε την άμεση εξυπηρέτηση και επαφή με του πελάτες μας. Για τον σκοπό αυτό   κάνουμε συχνά αποστολές εντός Αττικής αυτοπροσώπως για τους τακτικούς μας πελάτες. Καλέστε μας για να βρούμε  μαζί τον τρόπο που θα σας εξυπηρετήσουμε.     

 

Ακόμα προσφέρουμε την δυνατότητα άμεσης αποστολής  με την μεταφορική εταιρία Ταΰγετος για παραλαβή από την έδρα της (ΟΡΦΕΩΣ 151 ΡΟΥΦ) καθημερινά (Αφορά τις τηλεφωνικές παραγγελίες).

Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:

  • δωρεάν για αγορές άνω των 40€. Για αγορές κάτω των 40€ τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται στα 2€

  • Η πληρωμή γίνετε κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Μπορείτε πάντα να παραλάβετε την παραγγελία σας  από την έδρα μας. Θα είναι χαρά μας να γνωριστούμε!

    

Χρόνος Αποστολής και Παραλαβής της Παραγγελίας

Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 συνήθως αποστέλλονται αυθημερόν. 


Μόλις γίνει η παράδοση του δέματος στο courier, θα ειδοποιηθείτε με email (εφόσον έχετε δηλώσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση) και SMS (εφόσον έχετε δηλώσει αριθμό κινητού τηλεφώνου) με τον κωδικό αποστολής. Στην συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματος σας στις ιστοσελίδα της εταιρίας ACScourier με την οποία έγινε η αποστολή. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό αποστολής και να παρακολουθήσετε την πορεία αποστολής κάνοντας click εδώ

Η παραλαβή του προϊόντος συνήθως γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα της αποστολής. Σε ορισμένα νησιά και απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί μία επιπλέον εργάσιμη ημέρα. Τα Σαββατοκύριακα δεν γίνονται παραδόσεις από τα courier.

Η ώρα παράδοσης εξαρτάται κάθε φορά από την διαδρομή του courier και δεν δύναται να είναι γνωστή κατά την αποστολή της παραγγελίας. Αν προτιμάτε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παράδοσης, μπορείτε να το γράψετε στα σχόλια της παραγγελίας. Από πλευράς μας θα το μεταφέρουμε στην συνεργαζόμενη courier, η οποία λαμβάνει υπόψη τα σχόλια αυτά, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητο να τηρηθεί μιας και η υπηρεσία αυτή δεν χρεώνεται.

Σημειώστε πως η ACScourier είναι εξωτερικός συνεργάτης μας.  Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραδώσουν το δέμα σας το συντομότερο δυνατό. Αν παρόλα αυτά αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το courier μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 690 943 6087, ώστε να λύσουμε μαζί το θέμα που έχει προκύψει.

Επιστροφές προϊόντων - Δικαίωμα Υπαναχώρησης
Πολιτική Επιστροφών

Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι πιθανό να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.
Στην Μανιάτικη μελισσοκομία σας δίνουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής.

Όροι Επιστροφής
  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

  • Τα βάζα να μην έχουν παραβιαστεί και να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

  • Το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.

 

​Διαδικασία Επιστροφής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτείνετε να επικοινωνείτε πριν από κάθε επιστροφή τηλεφωνικά μαζί μας στο 690 943 6087, έτσι ώστε οι λεπτομέρειες της επιστροφής να κανονιστούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Διαδικασία επιστροφής: Συσκευάστε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το κουτί με το οποίο έγινε η αποστολή από εμάς. Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. Στη συνέχεια αποστείλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών. Με το που θα λάβουμε το δέμα σας θα δρομολογήσουμε την αντικατάστασή του (εντός 3 εργάσιμων ημερών) ή την πίστωση της αξίας του (εντός 10 εργάσιμων ημερών) .

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής/αλλαγής οφείλετε σε λάθος μας ή σε ελαττωματικό προϊόν, τα έξοδα επιστροφής μας επιβαρύνουν, διαφορετικά τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, ή το προϊόν φτάσει σε εμάς αλλοιωμένο, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

​Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 690 943 6087, είτε μέσω e-mail στο nik.mauroeido@gmail.com.

Αποστολές στο Εξωτερικό

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και στο εξωτερικό για τις περισσότερες χώρες στον κόσμο. Στην περίπτωση που θέλετε η παραγγελία σας να αποσταλεί στο εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.